uniatowski89 Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 (edited) Witam Wszystkich Mam na sprzedaż w okazyjnych cenach maszyny i materiały szewskie. Zamknąłem zakład i wyprzedaję cały sprzęt: -Maszyna HARDO MINI -Prasa do fleków i zelówek -Maszyna do szycia ADLER -Rozciągarki: Włoską do krótkich i Polską do długich (ręczne) -Prasa do oczek i nap ( w komplecie mnóstwo nap, oczek i nitów) -Fleki, zelówki, obcasy gotowe. Płyty flekowe VIBRAm, TOPY, Gwiazdki i inne dobrej jakości materiały. -Pudełka ze sprzączkami, zapięciami itp. akcesoriami Uważam że to okazaja ponieważ większość sprzętu jest w bardzo dobrym stanie a materiały są nowe. Zainteresowanych proszę o kontakt. Mogę podesłać więcej zdjęć. tel. 783-102-782 email: uniatowski89@wp.pl Pozdrawiam Łukasz Edited February 2, 2017 by uniatowski89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted July 9, 2019 Report Share Posted July 9, 2019 masz może kolego coś jeszcze z 5txh rzeczy o których pisałeś? Praska do mitów mnie interesuje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts