bos_kg Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Cześć wszystkim posiadam takie buciki kupione w secondhand dziś tanio myślę ze 35 zł jest dobra cena w dobrym stanie co przedstawia foto jedynie od infantylniej części zeszła cieniutka warstw skóry o ile tam była skóra to mi szewc naprawy a powiedzcie mi jakie to buty są wiem ze na podeszwie wibram i jak dobrze myślę to trekkingowe a chciał bym poczytać czy to buty ze skory itp szukam ale po podeszwie jej nazwie nie tak proste moze ktoś was wie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 No jakiś trekking, outdoor - buty w ciężkim terenie powinny się fajnie sprawić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted January 5, 2017 Author Report Share Posted January 5, 2017 Tak czuć ze masywne cały przód jest naprawdę twardy niczym buty robocze usztywniane metalowe tylko jaki dokładnie to rodzaj buta wydaje się ze skura a chciał bym upewnić wtedy wiem jak dbać bawet o skórę styczną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 Pewnie jakaś stosunkowo gruba skóra licowa. Czyszczenie i pielęgnacja bez większych komplikacji. Nie powinieneś mieć problemów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted January 6, 2017 Author Report Share Posted January 6, 2017 Skura naprawde gruba z głębokim sniegu bez ciepłych wkładek ciepło nawet w nich jest ciekawi mnie tez cena jaka jest nowych moze coś wiadomo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modina Posted January 8, 2017 Report Share Posted January 8, 2017 Wprawdzie na szyldzie nie mam jeszcze wróżbiarstwa, ale patrząc na złuszczone tworzywo na miechach języka, mogę domyślać się wieku tych butów. Wróżę więc, że poliuretanowe międzypodeszwy już się kruszą lub wnet zaczną. Zatem na miejscu nabywcy nie zaprzątałbym sobie zbytnio głowy konserwacją skóry i w ogóle. Skórzane cholewki i bez konserwacji przeżyją te buty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted January 8, 2017 Author Report Share Posted January 8, 2017 Po za rtm złusczaniem się przy językach tam jest sztuczne jakieś tworzywo po za tymnie znisczone nic nie pęka jest jak nowe byle czego bym nie kupił wczesniej miałem ten sam rodzaj ale z stucznego tworzywa i 3 rok nie dotrwały taka jakość była gdyby było mnie stać to bym drosze szukał lepsze ale 650 zł na ręke to nie mogę soie pozwolić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modina Posted January 8, 2017 Report Share Posted January 8, 2017 nic nie pęka jest jak nowe Szukaj na łączeniu bieżników z poliuretanową warstwą spodów. Używaj znaków interpunkcyjnych, bo źle się czyta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted January 11, 2017 Author Report Share Posted January 11, 2017 bez skaz jakie zdjęcie pokazuje innych nie ma skaz pęknięć po za tym jak nowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uniatowski89 Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Prawdopodobnie buty firmy Trazeta. Produkują bardzo dobre buty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FACH-BUT Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 sztuczny szajs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fullto Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Po całości syntetyk, czy tylko język, po którym to od razu widać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted February 4, 2017 Author Report Share Posted February 4, 2017 uniatowski89 jak jest tej firmy czy jak opisali inni syntetyk to dobry prawie miesiąc i sprawują się dobrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts