Jump to content

Kilka drobiazgów z udziałem skóry

mikron
 Share

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

A ja chciałbym zobaczyć jakąś oryginalną skórę na kierownicę, moja już się przetarła i szukam czegoś nowego. Do mojej czerwonej landryny nie może to być byle co ale znając życie i tak będzie to zwykły kawałek czarnej skóry (albo ecoskóry).

Jak spinki potrzebne to polecam zgłosić się do Damiance:

http://www.wbutach.pl/user/55-damiance/

Robią przepiękne spinki na zamówienie - często z kamieni, o których nigdy nie słyszałem ;)

Nie wiem czy w skórze, ale mam parę w srebrze i polecam szczerze.

d

dzięki za dobre słowo.

Dopiero teraz zauważyłem. Co do skóry to da się zrobić oczko i ze skóry. Na bespoke.pl wróciłem z oferta spinek. Polecam uwadze poniższe, nowość (zapomniałem w opisie dodać "czyścić środkami AVEL :) ):

kianit2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edited by damiance

• 3 weeks later...

nie wiem czy wybrałam dobre miejsce, żeby zamieścić te księgi, ponieważ wcale nie są drobiazgami :)

Introligatornia Artystyczna Pimax specjalizuje się w wykonywaniu albumów fotograficznych i bibliofilskich edycji książek. Stosuje dawne techniki sztuki introligatorskiej jubilerskiej oraz metaloplastyki. Unikatową Biblię z mosiężnymi okuciami wykonano przy współudziale artystów z branż introligatorskich malarskich i metaloplastycznych. Przy zakupie z przeznaczeniem na prezent można ją opakować w eleganckie skórzano-płócienne etui w pudełko z ozdobnego kartonu w nasuwane skórzane etui lub pudełko skórzane z atłasem.

Na życzenie klienta pracownia może też przygotować Pismo Święte w oprawie skórzanej wysadzanej kamieniami w srebrze lub złocie z bursztynem z barwnym malowidłem na brzegach Biblii okuciami i mosiężnym zamkiem.

Wszystkie ceny mają przynajmniej trzy zera :)

photo1.jpg