Parkietowa Posted October 31, 2016 Report Share Posted October 31, 2016 Hej mam do was pytanie czy istnieją szpilki parkietowe chodzi mi o tego typu buty np http://wbutach.pl/uploads/downloadedimages/1.jpg 14 cm w których można przelatać wygodnie np dwugodzinny spacer czy zakupy w galerii? Bo ja z racji że jestem dość niska około 174 175 cm zawsze dodaję sobie conajmniej 9 10 cm ? mam dwie pary obie po 14 cm jedne z 2013 roku kupione w sklepie centro drugie ze sklepu andypola.pl kupione kilka miesięcy temu i po około godzinie uciskają mnie po boku przy małych palcach obydwie pary, zauważyłam że nie wiem czemu ale tak mam w wielu rodzajach butów a najbardziej właśnie w szpilkach czy czółenkach że włożę są ok a pochodzę z godzinę i cisną mnie niemiłosiernie po bokach przy małym palcu. Jak wy sobie z tym radzicie? Dzięki za odpowiedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts