Van doren Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 W końcu po latach udało mi się złożyć katalog swoich butów jestem z niego bardzo zadowolony i chciałem się nim pochwalić z góry chciałbym podziękować całej społeczności tego forum za pomoc konstruktywną krytykę gdyby nie wasz ciepłe przyjęcie moich prac nie było by mojej obecnej pracy nie było by całego Raven'a dzięki ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
difer Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 Pomysł jest , powodzenia!. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 Ekstra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted August 15, 2016 Report Share Posted August 15, 2016 Świetny projekt, fajnie skrojony i przemyślany katalog z jajem oraz ciekawą grafiką + pamięć o forum wButach = SZACUN! Trzymamy kciuki za RAVENa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakubek Posted August 15, 2016 Report Share Posted August 15, 2016 Hej. Jest dobrze - robisz to po swojemu. Fajna szata graficzna - przesłanie " na ostro" ale odpowiedni do targetu w jaki celujesz. Mam uwagi co do zdjęć butów -są za ciemne i tylko w jednym kolorze, choć na końcu katalogu są pokazane inne opcje kolorystyczne - to klient nie będzie mógł sobie tego wyobrazić. Za inicjatywę i powodzenie projektu - masz u mnie piwo. Cheers! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts