Palma Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 Witam wszystkich zainteresowanych odnawianiem swoich mniejszych lub większych skarbów. Znajdziecie tutaj zdjęcia, relacje, tutoriale z odnawiania butów. Zachęcam wszystkich zainteresowanych do współpracy i kontaktu. Działam na terenie Wrocławia ale zachęcam wszystkich z całej Polski oczywiście którym tematy obuwnicze są dobrze znane. W czym mogę wam pomóc: - czyszczę i odświeżam wasze buty - customizuję,- zabezpieczam, konserwuję- jestem w stanie odżółcić wasze pożółkłe podeszwy. Wszystko to co można zrobić z butami żeby przywrócić im poprzedni wygląd lub nadać nowy wygląd Postaram się na bieżąco wrzucać tutaj moje prace i zachęcić Was do odwiedzania mojego profilu na Facebooku gdzie znajdziecie najnowsze renowacje jak i ciekawe artykuły dotyczące tematyki obuwniczej: RenoSzuzDziałam z Wrocławia i zachęcam wszystkich do kontaktu na adres email: renoszuz@gmail.com 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted August 1, 2016 Report Share Posted August 1, 2016 Cieszę się, że również w Polsce coś się zaczęło dziać w tym temacie! Kilka lat temu oglądałem z wielkim zaciekawieniem filmiki z USA/Japonii, a dziś własne podwórko prezentuje się coraz ciekawiej pod tym względem! Od siebie dodam, że z moich obserwacji wynika, że mało która firma poza czyszczeniem, renowacją, malowaniem, oferuje bardziej skomplikowane naprawy. W tym zakresie warto poszukać kontaktu z dobrym, lokalnym szewcem i wejść z nim we współpracę. Obie strony powinny być zadowolone, a zakres usług zdecydowanie szerszy. Powodzenia! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palma Posted August 1, 2016 Author Report Share Posted August 1, 2016 Witam ! Dzięki wielkie za dobre słowa i sugestie Ze swojej strony tylko dodam, że sam dążę do tego, żeby świadczyć kompleksowe usługi i rozwijać się coraz bardziej w tym kierunku. Traktuję ten temat jako moją pasję a możliwe, że już nie długo źródło dochodu które daje mi niewspółmierne poczucie satysfakcji większe niż moja dotychczasowa praca. Robienie tego co lubię i dawanie poczucia satysfakcji i zadowolenia innym to dla mnie coś wspaniałego Połączenie zamiłowania do butów, modelarstwa i fotografii to idealne połączenie w którym mogę się realizować. Podsumowując, zrobię co w mojej mocy, żeby nasze podwórko pod tym względem wyglądało coraz ciekawiej Dzięki i pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts