koifishleather Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Postanowiliśmy razem z chłopakami zrobić Pi prezent w postaci zestawu do wiązania muszek sztucznych - ja wziąłem na siebie wykonanie pudełka. Oto efekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Głupie pytanie: co to są muchy? Myślałem, że do wiązania much takich eleganckich i chłopakom na bespoke.pl chciałem od razu zarzucić temat, ale to chyba nie to EDIT: dobra już wiem, to dla wędkarza mucha (zobaczyłem w innym wątku) Sorry, ale na prawdę nie wiedziałem - ze mnie wędkarz marny, zawsze mi się to wszystko plątało i złamałem w sumie ze 2 wędki A w Darłowie na kutrze przespałem z 6 godzin z całej imprezy, a miało być tak fajnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 To się ciesz ,że zanęty rybom na tym kutrze nie podawałeś ..ze mnie też żaden rybak czy wędkarz Raz złapałem złotą rybkę i gdy ona do mnie ,że spełni moje trzy życzenia ... ..ze szczęścia ją tak mocno ścisnąłem ... No nie zdążyła spełnić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts