rafi1183 Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Kilka dni temu kupiłem Birkenstocki, model Gizeh. Jakoś nie mogę sie do nich przyzwyczaić, coś mnie uciska, jakieś niewygodne. Ale wiele osób mówi, że do nich po prostu trzeba się przyzwyczaić. Macie jakies doświadczenia z tymi butami ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Aż spojrzałem co to za cudo http://natemat.pl/110225,birkenstocki-najbrzydsze-buty-na-swiecie-przezywaja-druga-mlodosc Osobiście po zakupie próbuję polubić się z butami przez 2-3 dni, starając się ich nie pozaginać i nie uszkodzić - chodzę po dywanie, a jak się do nich nie przekonuję to dokonuję zwrotu. Wyjątkiem są buty, na których bardzo mi zależy i mam do czynienia z uciskiem, a nie z bólem - wtedy albo stosuję Shoe-Eze Saphir, albo zanoszę do szewca, by je dopasował do moich stóp. Ale z sandałami nie mam doświadczeń ... pewnie konsultacja z szewcem nie zawadzi - poogląda, zastanowi się i coś poradzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts