Glan Posted June 18, 2016 Report Share Posted June 18, 2016 Cześć Moim problemem jest pękający prawy but w przedniej lewej części z boku 2 cm za szwem. Pacjent to typowy glan Steel i Wojas w innych butach tego problemu nie ma a w opisanych pojawia się już po ok 5 miesiącach, w butach "nieglanach" nie mam tego problemu,chciałbym to naprawić oraz poznać przyczynę dlaczego ten but mi pęka żeby ją wyeliminować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 Pokaż to na fotografiach, a będzie szansa, że jeden czy drugi Szewc wesprze swoją opinią. Bez tego będzie pewnie ciężko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceadmil Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 (edited) Witam i proszę o poradę: Jestem nowa i może tutaj Ktoś coś poradzi: lakierowane Martensy, mające niespełna rok . Popękał lakier i skóra nie tylko na zgięciach. Można to jakoś załatać???? Poprzednie Martensy , miałam dosłownie prawie 20 lat, chodziły ze mną wszędzie i o każdej porze dnia i nocy, i po tylu latach nie wyglądają tak tragicznie jak te "nowe". Edited November 19, 2016 by ceadmil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glan Posted November 19, 2016 Author Report Share Posted November 19, 2016 U mnie wygląda to podobnie tylko że tylko w jednym bucie i też w krótkim okresie czasu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 Bo kiedyś Martensy szyte były ze skóry, a nie ze "skóry" Jak dla mnie śmietnik i na przyszłość inwestycja w prawdziwe skórzane buty. No chyba, że jakiś szewc ma na to patent - chciałbym wtedy zobaczyć te buty po robocie, bo szczerze wątpię czy jest dla nich ratunek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glan Posted November 21, 2016 Author Report Share Posted November 21, 2016 Szewc ma chyba jakiś patent na to ? Wymiana tego kawałka skóry na nową, reszta buta chyba dobra jest, zaraz ktoś napisze że nieopłacalne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts