Marta56 Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 To jest to co kobiety lubią najbardziej. Noszą je żeby sobie poprawić humor, poczuć się smuklejszymi.Sama chodzę ostatnio na obcasie i od razu czuję się lepiej. Preferuję obuwie tylko ze skóry bo po sztucznym smród jest koszmarny, ciężko się go pozbyć i tylko można załatwić sobie stopy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandra121 Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Ja ostatnio na poprawę humorku kupiłam sobie takie ... SPAM ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinga222 Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 jak dorwałam coś takiego co sadzisz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rysia Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Ja ostatnio świetne zimowe botki na podniesieniu znalazłam tutaj ... SPAM ... przyznam, że wcześniej nie słyszałam nawet o tej stronie, ale jak już trafiłam i zobaczyłam jakie świetne buty mają to kupiłam bez zastanowienia. Tym bardziej, że teraz jest sporo okazyjnych cen, więc te -25% jeszcze bardziej mnie przekonało. Jakościowo zapowiadają się naprawdę dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
opopX21 Posted April 19, 2017 Report Share Posted April 19, 2017 Myślę że jakich butów by kobieta nie kupiła zawsze będzie zadowolona XDD JA ostatnio kupiłam świetne szpilki z venezi w kolorze czarnym ale z przecieranym złotem są boskie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulka Posted April 18, 2018 Report Share Posted April 18, 2018 (edited) 5A ja poszukuję takich szpileczek Nie wiem, czy ciągle są modne ale właśnie do nich dojrzałam Edited April 18, 2018 by paulka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w_skorze Posted April 18, 2018 Report Share Posted April 18, 2018 3 godziny temu, paulka napisał: 5A ja poszukuję takich szpileczek Nie wiem, czy ciągle są modne ale właśnie do nich dojrzałam Szukałam ostatnio klasycznych czarnych szpilek i widizałam ze na stronie baldaccini mają wybór butów ze wzorami,np takie jak ponizej. Mam od nich jedną parę i jestem bardzo zadowolona, buciki wygodne i trwałe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulka Posted April 20, 2018 Report Share Posted April 20, 2018 No wyglądają super Znalazłam podobne u nich na stronie Oby tylko były wygodne i pasowały, bo mam dość szeroką stopę i często przymierzane szpilki są na mnie po prostu za ciasne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w_skorze Posted April 24, 2018 Report Share Posted April 24, 2018 Zobacz jeszcze sobie na stronie m-but.pl buciki. Są też takie w różne wzory i tam jest napisane, że jak masz pytania to zmierzą dla Ciebie wszystko można próbować no i dostawę mają za free. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paula13sz Posted August 18, 2018 Report Share Posted August 18, 2018 Wybieram się we wrześniu na wesele i zastanawiam się czy kupić seksowne cienkie szpilki czy wygodne koturny... Myślicie, że w ogóle wypada iść w koturnach na taką uroczystość? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariapw2 Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 Widziałam te buty na ... (cenzura) ... czółenka jak z bajki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts