Barnel Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Witam, szukam sandałów, które przetrwają długi dystans w różnych warunkach (upał, deszcz, piach, może błoto). Problemem jest budżet, bo nie mogę przeznaczyć na nie zbyt dużo (do 150). Patrzyłem w decathlonie i 4F, ale nie mogę się zdecydować. Macie może jakieś sprawdzone obuwie, które możecie polecić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakubek Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 W tej cenie i takimi wymaganiami terenowymi to pozostają tylko wyprzedaże - typu TK-Max Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barnel Posted June 5, 2016 Author Report Share Posted June 5, 2016 Dzięki za odpowiedź. Tego się spodziewałem, ale po cichu liczyłem na coś sprawdzonego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakubek Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Jeśli jednak mógłbym "coś" podpowiedzieć - to poszukaj czegoś na podeszwie Vibram - jest lekka, elastyczna i potrafi sporo znieść. Gdyby nie kryterium ceny to ze spokojem mogę polecić obuwie firmy Keen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts