MK Leathers Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Proste etui na Pioniera. Skórka 2-3mm. Bez barwienia, wykończenie: olej neatsfoot, Gum Tragacanth na krawędziach i Tan cote na powierzchni. Szyte ręcznie nylonową plecionką. Mat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Muszę w końcu kupić sobie scyzoryk Na co tak naprawdę w całym procesie wytwarzania takiego cuda trzeba poświęcić najwięcej czasu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Scyzoryk powiadasz ..? Ok . Teraz martw się pochewką Albo martw się o to bym miał z czego i zrobimy dwie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikron Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Pochewka pierwsza klasa,a co do scyzoryków.....to może coś takiego A to mój faworyt,co prawda nóż,a nie scyzoryk,ale zapadł mi w pamięć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Nie nakręcaj kolegi damastem bo jemu nawet scyzoryk z samej skóry pasi aby był ładny na razie - na gwiazdkę dostanie jak dalej będzie taki grzeczny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikron Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 A jak kolega mi żonę ''szpileczkami'' nakręca to nie_problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 haha Bardzo mi się podobają te malowane ostrza Znasczy się domyślam się, że to jakaś szlachetna stal pewnie damas ... coś tam Ale cholera, zauważyłem, że zbyt wiele rzeczy mi się ostatnio zaczyna podobać - zegarki i paski do zegarków z naciskiem na paski, spinki do mankietów, noże i akcesoria z naciskiem na akcesoria ... stop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MK Leathers Posted September 21, 2011 Author Report Share Posted September 21, 2011 Problem że ciężko stop powiedzieć. A odpowiadając na pytanie, to formowanie na mokro. Trzeba się pogimnastykować i trochę to trwa. Drugie w kolejności to szycie ale jak się już wie jak to idzie sprawnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Formujesz na ciepło czy na zimno ? Docinasz po formowaniu jak widzę . Może tutek jakiś ? Hę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts