Myszka Posted April 16, 2016 Report Share Posted April 16, 2016 Witam, chciałabym serdecznie podziękować Panu Mariuszowi Słowińskiemu za piękne odnowienie kurtki ze skóry. Niestety nie mam żadnych zdjęć, ale jak będę mieć możliwość na pewno jakieś tu zamieszczę. Polecam jego pracownię renowacji skóry w Zduńskiej Woli za profesjonalizm, dobre podejście do klienta i słowność. Pozdrawiam Jola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modina Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 Profesjonalizm tosy jest nam znany. Może nawet ma fotki wzmiankowanej kurtki, a że nie zamieszcza... ...zapewne mistrz zarobiony jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosa Posted August 17, 2016 Report Share Posted August 17, 2016 (edited) Witam, chciałabym serdecznie podziękować Panu Mariuszowi Słowińskiemu za piękne odnowienie kurtki ze skóry. Niestety nie mam żadnych zdjęć, ale jak będę mieć możliwość na pewno jakieś tu zamieszczę. Polecam jego pracownię renowacji skóry w Zduńskiej Woli za profesjonalizm, dobre podejście do klienta i słowność. Pozdrawiam Bardzo dziękuję Pani Jolu za tak miłe słowa. Właśnie takie momenty w tej pracy są Najwspanialsze. I zapewne dlatego wykonuję ją na takim luzie i z taką radością. Świetna sprawa jeśli praca jest lekarstwem na stres i to przez lata. Pozdrawiam Serdecznie Mariusz Edited August 18, 2016 by MOD Poukładałem trochę tekst, bo coś tu się pozawijało. Mam nadzieję, że teraz jest OK :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts