MateuszM Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 (edited) Witam, chciałbym zapytać, czy w podanej wyżej cenie można kupić w miarę dobre półbuty.Zależy mi na kolorze brązowym, ponieważ z reguły pasuje do wszystkiego.Buty mają być raczej w casualowej formie, ale dobrze byłoby żeby można je było założyć również do eleganckich stylizacji.Zależy mi przede wszystkim na wygodzie użytkowania i trwałości.Wiem, że część użytkowników napisze, że dobre buty zaczynają się od tysiąca. Szukam jednak czegoś dla siebie, aktualnie dysponuję takim budżetem i poproszę o propozycje w tym przedziale cenowym.Za wszystkie odpowiedzi dziękuję.EDIT: Poproszę o przeniesienie tematu do działu: męskie.Pomyliłem działy. Edited April 4, 2016 by MateuszM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Boguss Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 pewnie, że można znaleźć. Może nie firmowe ale też w dobrej formie. Jakieś handelki czy coś. Żona mi kupuje w takich rzeczach i nie narzekam. A jeśli chcesz sobie poszukać jakiś spodni do tego czy coś to polecam taką stronę z poradami i wgl. ... SPAM ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts