Dorota Posted January 29, 2016 Report Share Posted January 29, 2016 Dzień dobry, jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu Panów Szewców prezentujących naprawy obuwia na forum. W wielu przypadkach widząc uszkodzenia z góry zakładałam, że są one nienaprawialne, a po renowacji buty wyglądały rewelacyjnie. Czy ktoś z Państwa może mi polecić prawdziwego, dobrego szewca w Bydgoszczy? Do tej pory współpracowałam z kilkoma zakładami szewskimi, ale większość napraw wykraczających poza proste klejenie pozostawiała wiele do życzenia. Pozdrawiam (szczególnie Wrocław ) i z góry dziękuję za odpowiedź, Dorota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modina Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 ...ale większość napraw wykraczających poza proste klejenie pozostawiała wiele do życzenia. Czasem oglądając buty, które już przeszły przez jakieś zakłady szewskie odnoszę wrażenie, że to właśnie proste klejenie sprawia im największą trudność, a już szczególnie wyczyszczenie śladów kleju po robocie. Podkreślam to - czasem. Pozdrawiam (szczególnie Wrocław ) Dziękuję, dziękuję. Skąd takie wyróżnienie Wrocławia? A może to jest tak, że wszystkie zakłady we Wrocławiu są już spalone i, tu cytując klasyka: "do Bydgoszczy będę jeździł, a w tym sklepie (zakładzie szewskim) nie będę kupował (naprawiał buty)"? Pozdrawiam. Tomek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 W dobie tanich wysyłek miejsce ma mniejsze znaczenie. Jak jest grubsza robota wystarczy zapakować 6-12 par butów i wysłać do dobrego Majstra. Więcej się zaoszczędzi niż straci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts