veer-singh Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 taki o, damski portfelik ostatnio powstał w koniakowych barwach 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Chyba mój faworyt wśród Twoich prac! Piękna robota! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej_L Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Piękna praca, czysto i elegancko. Materiał który wszywasz jako kieszenie na karty nie jest za gruby? Mam taki sam i jak wszyłem w portfel na 5 kart to spora grubość wyszła. Zdradzisz gdzie kupujesz skórkę świńską? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted February 10, 2016 Author Report Share Posted February 10, 2016 @MOD bardzo dziękuję, milo czytac takie słowa od admina :) @Maciej_L na kieszonki używam wigofilu, są mniejsze gramatury, ale jakoś przy tej szerokości kieszonek i portfela w ogóle, to nie jest za grubo, uzywam go od 4 lat juz. chociaż cały czas poszukuje czegoś cienszego, to jest dobre, ale zawsze może być lepsze a świnkę i naturalną skórę bydlęcą kupuje na juchcik.pl, polecam zadzwonić i powiedzieć co trzeba i chłopaki doradza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej_L Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 Znalazłem u siebie cieniutką podszewkę, w zasadzie coś podobnego do materiału na parasole tylko cieńszy. Nie daje praktycznie żadnej grubości a swoją rolę spełnia. Mam kilka metrów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jwilczek Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Rewelacja!!! a wykonanie ...super! Jak dla mnie to wyższa szkoła jazdy ale kiedyś coś takiego spróbuje zrobić. Mam nadzieję, że wzór nie jest zastrzeżony ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts