alenkam Posted December 16, 2015 Report Share Posted December 16, 2015 Coś rozcięło mi skórę na bucie. Co mogę z tym zrobić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted December 16, 2015 Report Share Posted December 16, 2015 Możesz pokazać to z szerszego ujęcia, gdzie widać większą część buta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenkam Posted December 17, 2015 Author Report Share Posted December 17, 2015 Proszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 Miałem nadzieję, że poszło to w nieco innym miejscu. Niestety w tym miejscu cholewka pracuje ... nie jestem szewcem, ale miałem podobny przypadek w ulubionych butach i szewc podszył cholewkę od środka cienkim kawałkiem cielęcej skóry,co pozwoliło mi je jeszcze przez 2 sezony je eksploatować. Powierzchniowo można to zatuszować produktem Renovating Cream Saphir - przykłady: http://www.wbutach.pl/topic/1351-rysy-zadrapania-i-co-z-tym-zrobic-renowacja-lica-odnowienie-koloru-skor/ Ale jak skóra tam pracuje to efekt nie będzie optymalny niestety, bo to się sprawdza najlepiej w miejscach gdzie pracy nie ma. Dlatego wydaje mi się, że zabezpieczenie od środka byłoby optymalne ... no, ale to tylko moje domysły. Konsultacja z dobrym szewcem konieczna. Może, któryś z forumowych Majstrów coś doradzi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts