difer Posted December 13, 2015 Report Share Posted December 13, 2015 Nie udało mi się znaleźć na forum pierwszej części , w której zapowiadałem ciąg dalszy, więc teraz jeszcze raz w całości. Pracę wykonał mój syn, był to jego pomysł z dość długimi przerwami, ale sam wracał by kontynułować. Myślę, że nabierze szacunku do pracy i do tego w czym chodzi. Jak na pierwsze podejście sprawił się świetnie, wszystkie elementy zszywał ręcznie, wykorzystując otwory ze starego szycia. Szycie maszynowe tworzy nowe dziurki i osłabia w miejscu szycia materiał. Na koniec dodał nową zelówkę i sznurówki. Ze starych glanów pozostała tylko cholewka bez zapiętka. Elementy składowe plus łata naprawcza. Przyszwa Zapiętek Nosek Przymiarka Na nodze gotowe. I to wszystko. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 Talent przechodzi z pokolenia na pokolenie! Brawo za robotę i wytrwałość! Istne wskrzeszenie trupa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRONCONI Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 Na koniec dodał nową zelówkę i sznurówki. Ze starych glanów pozostała tylko cholewka bez zapiętka. No nie tylko, myślę że pozostała jeszcze dusza wskrzeszona przez "mistrza", która w nowym "rozdaniu" ma przed sobą misją do wypełnienia. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts