damiance Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 nie wiem czy dobrze wrzucam, a niech tam .. mojej żony lifestyle od Sumery Uploaded with ImageShack.us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Czadowe kokardy i czerwona skóra z ... I co to znaczy od Sumery, bo się nie znam - rozwiń temat proszę Damiance Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted September 19, 2011 Author Report Share Posted September 19, 2011 (edited) Czadowe kokardy i czerwona skóra z ... I co to znaczy od Sumery, bo się nie znam - rozwiń temat proszę Damiance Kokardy z jedwabiu "d u p i o n i" - robota żony buty z cielęcej skóry + kobra królewska, Kazimierz Sumera Sumera = szewc damski z Łodzi, już jego dziadek pod koniec XIX wieku robił buty i należał do cechu łódzkich szewców - dość wysoko w strukturach - widziałem zdjęcie w zakładzie. Męskie buty też jemu zdarza się zrobić .. http://butynazamowienie.com.pl/ strona niestety nie aktualizowana od lat .. Edited September 19, 2011 by damiance Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted September 19, 2011 Author Report Share Posted September 19, 2011 właśnie mnie żona ochrzaniła że do zdjęcia kokardki źle zawiązałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 No to z przykrością muszę stwierdzić - należało się Żeby nam to było przedostatni raz pozdrowienia dla Szanownej Małżonki, robiącej wyjątkowo wyjątkowe Kokardy (naprawdę mi się podobają) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts