bosstonne Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Witam was wszystkich Nie jestem znawcą obuwia, więc mam do was pytanie. Chciałbym kupić skórzane buty, które by mi posłużyły przez cały rok. Wiadomo, jeśli zima nie będzie taka zła. Znalazłem coś takiego: ******************************************************************************************************************* Co o nich sądzicie? I czy nawet w lato będą odpowiednie? Choć nie uważam tych butów za szczyt elegancji, to zamieściłem ten temat tutaj. Pozdrawiam "EDYTA": @makowiec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterp Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Jesli będziesz je konserwował to mysle że posłużą nawet dużo dłużej niż jeden rok, ale w lecie to może być trochę za gorąco w stopy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrycjano Posted August 20, 2016 Report Share Posted August 20, 2016 Ja na gwiazdkę kupiłam sobie buty ze skóry naturalnej ze strony ... SPAM ... .W moich botkach chodziłam już w zimie, całą wiosnę i w lecie też chodzę, jak pogoda nie sprzyja sandałkom. Jestem z nich bardzo zadowolona. To chyba najwygodniejsze buty jakie kiedykolwiek miałam, a wcale nie były drogie. Naprawdę bardzo polecam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts