Popular Post SCHUSTER LESZNO Posted November 11, 2015 Popular Post Report Share Posted November 11, 2015 Ja też ostatnio miałem wene te buty długo mi chodziły po głowie chciałem cos eleganckiego ciepłego wytrzymałego i nie slizgającego na zime malo fotek tylko kilka z tel awaria aparatu. To forum mnie zainspirowało żeby w ogóle robic sobie buty , siedze cały czas zakopany w naprawach czasem chwile znajde i cos upichce noi coraz lepsze wychodzą nawet są pierwsi chetni niestety kiedy przelicze wszystkie koszty i czas i ile na na naprawach bym zarobił w tym czasie wyszłaby kosmiczna cena a wiec zostaje jedynie HOBBY i jestem zadowolony że jestem Szewcem co we własnych butach chodzi ilu jest takich z nas chyba nie wielu 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted November 11, 2015 Report Share Posted November 11, 2015 Gratulacje! Faktycznie wielu takich Szewców nie ma, ale jak widać to się zmienia! Extra! Szacuneszczek SCHUSTER! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted November 11, 2015 Report Share Posted November 11, 2015 łaaaaaał @SCHUSTER LESZNO, świetne buciki. Rewelacja. Kiedyś sztyblety nie bardzo podobały mi się. Ostatnimi czasy patrzę na nie bardziej przychylnym wzrokiem. Gratulacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRONCONI Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Ja też ostatnio miałem wene te buty długo mi chodziły po głowie chciałem cos eleganckiego ciepłego wytrzymałego i nie slizgającego na zime malo fotek tylko kilka z tel awaria aparatu. To forum mnie zainspirowało żeby w ogóle robic sobie buty , siedze cały czas zakopany w naprawach czasem chwile znajde i cos upichce noi coraz lepsze wychodzą nawet są pierwsi chetni niestety kiedy przelicze wszystkie koszty i czas i ile na na naprawach bym zarobił w tym czasie wyszłaby kosmiczna cena a wiec zostaje jedynie HOBBY i jestem zadowolony że jestem Szewcem co we własnych butach chodzi ilu jest takich z nas chyba nie wielu No właśnie ten sam dylemat - kiedy tworzyć jak serwis ponagla. Metoda szpilkowa jak najbardziej w cenie tylko tarki nie widać. Śliczne - trekingowa podeszwa bardzo modna w tym sezonie nawet w czółenkach, Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts