Nazwa wyświetlana Posted October 28, 2015 Report Share Posted October 28, 2015 Witam serdecznie wszystkich swoim pierwszym postem! Szukam usilnie producenta spodów do butów jak z obrazka - logo wygląda mi na STELLA ale nie jestem pewien, w necie nic na temat stelli nie mogę znaleźć - proszę o pomoc. Żonie pękły takie sandałki i w ogromnym smutku jest - są na gwarancji ale sklep gdzie je kupiła nie istnieje a producent butów (Lesta) spuścił nas delikatnie mówiąc: na drzewo. Znalazłem też podobne spody w butach Lasockiego, to modele sprzed dwóch lat. Gdyby ktoś z szanownych forumowiczów znał to logo i wiedział kto produkuje takie spody - byłbym wdzięczny za namiary, kupiłbym z 2-3 komplety, przełozył paski i żona przestałaby się smucić Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRONCONI Posted November 22, 2015 Report Share Posted November 22, 2015 Cześć. Grzebałem, szukałem i znalazłem coś dla ciebie. Co ty na to. Kupiłem w jednej z hurtowni w Łodzi. Rozmiar 37 Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazwa wyświetlana Posted December 2, 2015 Author Report Share Posted December 2, 2015 Suuuperrr! Dziękuję ze o mojej żonie pomyślałeś! Browarek stoi jak nic Zole podobne ale dla troszkę starszej Pani o plus 10 przynajmniej... te z Lesty i Lasockiego trochę się różnią od Twoich fotek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts