Śmieszko I Posted October 2, 2015 Report Share Posted October 2, 2015 Serwus.Potrzebuje otóż butów do szkoły (wliczając w to grę w piłkę na hali i na normalnej trawie) w niskiej cenie - około 200 zł, a rozmiar to 42. Puma Icra które mam obecnie drugi raz ponownie ujawniają swoje wnętrze (podeszwa odklejała się w pierwszym egzemplarzu, teraz odkleją się to coś: http://files.tinypic...1lex4atkkwz.jpg. Buty pod względem wygody wydają się być dobre (nosiłem bardzo mało modeli), wentylacja też w porządku. Co gorsze jestem zmuszony do kupna w sklepie stacjonarnym, który nie ma zbyt dużo towaru, ale każdy model jest podpisany, więc z rozpoznanie nie będzie problemu. Jeżeli je oddam na gwarancję to jest chyba kilka możliwości: a ) sklep zwraca mi pieniądzeb ) gwarancja zostaje przyjęta i otrzymuje kolejny model tych icra...c ) będę mógł wybrać inny model od tej Pumy.Co powinienem kupić, jakich modeli unikać? Dodam, że lubię taki klasyczny wygląd, jaki mają te pumy. Chciałbym żeby wytrzymały jakiś rok i były w miarę wygodne (wygląd nie jest dla mnie tak istotny).BTW. co sądzicie o produktach New Balance w kwestii butów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts