dostawcapradu Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 Witam, chcę kupić sobie buty air force 1 mid i nie wiem czy te są oryginalne http://allegro.pl/buty-nike-air-force-1-one-mid-315123-020-r-40-46-i5703283409.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raul Posted October 2, 2015 Report Share Posted October 2, 2015 Myślę, że nikt nie da Ci gwarancji, że produkt jest identyczny jak u producenta... Poczytaj komentarze kupujących, etc. Poza tym jeśli coś z nimi nie tak, zawsze będziesz mógł je zareklamować i zwrócić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRONCONI Posted October 2, 2015 Report Share Posted October 2, 2015 Witam, chcę kupić sobie buty air force 1 mid i nie wiem czy te są oryginalne http://allegro.pl/buty-nike-air-force-1-one-mid-315123-020-r-40-46-i5703283409.html Cześć. Wysłałem Twoje zapytanie do dwóch salonów firmowych NIKE. O to odpowiedzi: cytat: "Hej, na zdjęciu wydają się ok. Na globalnej stronie Nike.com nie ma tego modelu więc istnieje szansa, że są to podróbki L Na allegro ciężko znaleźć coś oryginalnego więc wybór zależy od Ciebie. Pozdrawiamy" Odpowiedź z drugiego salonu: cytat: "Na pierwszy rzut oka wszystko wydaje się ok. J Pozdrawiam, Patrycja" Pewnie za bardzo nie pomogłem ale zawsze coś. Pozdrawiam Dodam, że mój syn ma ten model w "białym wydaniu". Używa na treningach tańca freestyle, gdyż częściowe ich takowe przeznaczenie. Zakupiony model w salonie firmowym. Rzeczywiście w takim zestawieniu kolorystycznym jak przedstawiłeś na aukcji nie widziałem na półkach. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Śmieszko I Posted October 3, 2015 Report Share Posted October 3, 2015 Pomyśl, sprzedawca ma 37 opinii, płatność tylko z góry dla mnie to prawie oczywisty fake. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts