Corn Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 Mam na sprzedaż taką maszynkę. Świetnie nadaje się do wyrobów rymarskich, przebija grubą skórę i potrafi uciągnąć nić 1 mm (ponoć nawet SLAM 1mm - osobiście nie próbowałem). Silnik cichy, zasilany na trzy fazy. Z minusów - nawijacz nie odbija. Do kompletu 3 dodatkowe szpulki oraz 3x10 igieł (jeśli dobrze pamiętam 140, 160, 180). Maszyna nasmarowana i naoliwiona, gotowa do szycia. Sprzedaję bo okazało się, że na ten moment nie jest mi potrzebna. Cena - 2750 do ewentualnych negocjacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 Witam-Mam pytanie-wymiana na inną-łaciarka,dublerka-pozdrowienia -mohican Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corn Posted September 16, 2015 Author Report Share Posted September 16, 2015 Jeśli wymiana to tylko na jakiegoś płaskiego Singerka (lub maszynę w podobnej klasie) do lżejszego szycia z dopłatą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 Witam-Płaskiej nie mam ale dysponuję nowym słupem który w tej chwili nie jest mi potrzebny-pozdro-mohican Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 Nie myślałeś o tym @Corn żeby przy niewielkim wysiłku dorobić do niej blat? Widziałem takie ramieniowe maszyny z dorobionym blatem. Co prawda, to nie do końca to co płaska maszyna, ale je w zasadzie dobrze zrobiony blat powinien spisywać się całkiem dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corn Posted September 16, 2015 Author Report Share Posted September 16, 2015 Blacik jest dorobiony, jakby co mogę dorzucić. Niestety do tego do czego chce i tak się nie nada ta maszyna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej_L Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 Mohican a jaki masz ten słupek? Ja szukam dla siebie z potrójnym transportem najlepiej Adler lub Pfaff Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Witam -Adlera,Pfaffa nie mam, ten mój to Siruba prawie nie używana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts