SławekG Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 Jedno z moich ostatnich siedzeń. jak zrobię porzadek w zdjęciach podeślę część ciekawszych. Jak macie profil na FB to zapraszam; https://www.facebook.com/SgLeatherSeats Pozdrawiam Sławek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 Łaaaaaał......co mogę powiedzieć... Właściwie tylko zapytam... Jak wiadomo siedząc dłuższy czas na takim motorku....w trasie poci się to i tamto. Jak wiadomo robi się nawet gorąco...wilgotno i...yyyyy....właśnie tu moje pytanie. ...dwa...lub trzy... Po pierwsze..czy wytłoczony wzór nie robi się przez te warunki "mniej wytłoczony". Po drugie...kolor nie zostaje na portkach? Po trzecie...czy nie szkoda, żeby ktoś na takie coś sadzał swoje...zazwyczaj grube...cztery litery? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Ależ Miazga! Ile roboczo-godzin musisz poświęcić na taką realizację (ja robiłbym to pewnie ze 3 życia ... i tak by nie wyszło)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 brak słów :) zarąbista robota!!! tak zapytam, czy to nie jest czasem siedzenie do Intrudera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts