SCHUSTER LESZNO Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 Był jedynym szewcem w tej miejscowości pewnie bandzior myślał że śie obłowi niewiadomo czy w ogóle z tego wyjdzie jest w ćięzkim stanie niedaleko ode mnie jakies 10 km.Pobity o ograbiony w własnej pracowni bandzior zabrał mu też auto był Policyjny posćig Trzymam kćiuki za kolege po fachu mam nadzieje ze wyjdzie z tego http://elka.pl/content/view/75396/81/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest matze Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Napad jak napad ale co mnie tutaj bulwersuje to poprostu polskie sadownictwo. Gdyby sprawca byl muzolem to pewnie daliby mu ulge bo ramadan jakis czy ujwico. A gdyb tak ten biedny szewc sie bronil i podcial oprychowi nozern szewskim tetnice szyjna to by stary chlopina pewnie dozywocie za usilowanie zabójstwa dostal bo mlodzian przeciez grzecznie z lomem do zakladu wszedl i przyjaznie sie zamachnal... Normalnie wszystko opada co opasc moze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts