veer-singh Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 mały prezent dla mojej dobrej przyjaciółki. Kinga jest koneserem dobrych rzeczy, stąd adekwatna okładka pierwszy raz użyłem tu Hi-Liter'a od Fiebieng's, stał na półce i jakoś Gel Antique wygrywał za każdym razem. ale muszę przyznać że daje bardzo ciekawy beżowo-cielisty efekt, także polecam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
difer Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Eeeeech! nie cierpię robić takich drobiazgów, tym bardziej Gratuluję! cierpliwości, precyzji wykonania oraz pomysłowości, no chyba że pomocna w pracy była zawartość tej buteleczki? . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted May 31, 2015 Author Report Share Posted May 31, 2015 (edited) Eeeeech! nie cierpię robić takich drobiazgów, tym bardziej Gratuluję! cierpliwości, precyzji wykonania oraz pomysłowości, no chyba że pomocna w pracy była zawartość tej buteleczki? . no trochę było z tym zabawy, zwłaszcza przy tych ornamentach, trochę trzeba było je dostosować pod cięcia swivelem, ale warte było zachodu! dzięki za uznanie buteleczka ze zdjęć była akurat podstawiona, ale kolejna ta właściwa się chłodziła wątpie czy wyszłoby wszystko równo i prosto gdyby stała u mnie na warsztacie Edited May 31, 2015 by veer-singh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts