kotwbutach Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Witam, mam do was pytanie o to czy model butów air force one firmy Nike w wersji typowo męskiej jest taki sam jak wersja dziecięca ??. Czy posiada ktoś informację na ten temat ?. Wersja dziecięca kończy się na rozmiarze 40 a męska zaczyna od 40 i czy ze względu na tę klasyfikację wynikają z tego jakieś różnice wizualne ?. Poniżej link do modelu o który mi chodzi aby nie było wątpliwości http://oryginalnebuty.pl/nike-air-force-1-mid-gs-21598 Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRONCONI Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 Witam, mam do was pytanie o to czy model butów air force one firmy Nike w wersji typowo męskiej jest taki sam jak wersja dziecięca ??. Czy posiada ktoś informację na ten temat ?. Wersja dziecięca kończy się na rozmiarze 40 a męska zaczyna od 40 i czy ze względu na tę klasyfikację wynikają z tego jakieś różnice wizualne ?. Poniżej link do modelu o który mi chodzi aby nie było wątpliwości http://oryginalnebuty.pl/nike-air-force-1-mid-gs-21598 Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. Nie wiem czy pomogę. Informacja z pierwszej ręki od zaprzyjaźnionego sklepu NIKE w Łodzi. Cytat "Wizualnie niczym sie te buty nie różnią oprócz rozmiaru i ceny. Z damskiej rozmiarówki sa rozmiary od 36.5 do 40.5 i kosztują 359,99 a z młodzieżowej sa od 35.5 do 40 i kosztują 269,99. Natomiast męskie są od rozmiaru 41 do 47,5 i kosztuja 299,99"............................ Pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 Potwierdzam. Tak to zazwyczaj jest i to nie tylko polityka NIKE lecz wielu marek. Buty w rozmiarówce JR są 20-40% tańsze od dorosłej rozmiarówki. Nigdy nie dostrzegłem różnic materiałowych czy technologicznych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts