Fre4kone Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 Witam serdecznie, mam dwie pary butów które chciałbym oddać do naprawy. W obydwu parach wytarły się w mniejszym lub w większym stopniu zapiętki. Od razu też moje pytanie, te granatowe New Balance są świeżo wyczyszczone, natomiast te czerwone Nike Air Max wymagały by wyczyszczenia oraz odświeżenia koloru, czy jest taka możliwość? I ostatnie pytanie jak by taka usługa wyglądała cenowo tj. naprawa zapiętek w 2 parach + odświeżenie jednej pary? Dodam jeszcze, że do tych czerwonych zostało mi trochę czerwonej farby do zamszu (firmy Bata bodajże) Serdecznie pozdrawiam i czekam na odpowiedź Czy taka naprawa jest wykonalna? I jak to się odbywa? Poniżej zdjęcia: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbeq Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 Zapiętki oczywiście że sięda naprawić a cena zalezy od miasta i szewca, sądze że od kilkunastu złotych w górę. Sprawdź buty od strony palcy (od wewnątrz) czy nie masz przetartych, bo czesto wystepują te dwie usterki razem. A tak na przyszłość zwróć uwage na wiazanie butów bo to prawdopodobnie jest powodem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts