Guest Degnerix Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 (edited) Witam,Poszukuje butów na ciepłe dni myślałem o Adidas ZX Flux albo o Nike Rosherun co o nich myślicie ? Mógłby się wypowiedzieć ktoś kto je posiada albo miałz nimi styczność ?Albo polecić coś innego dobrze przewienego na ciepłe dni ? Edited April 23, 2015 by Degnerix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRONCONI Posted April 24, 2015 Report Share Posted April 24, 2015 Witam, Poszukuje butów na ciepłe dni myślałem o Adidas ZX Flux albo o Nike Rosherun co o nich myślicie ? Mógłby się wypowiedzieć ktoś kto je posiada albo miałz nimi styczność ? Albo polecić coś innego dobrze przewienego na ciepłe dni ? Co do modelu NIKE ROSHERUN zdecydowanie odradzam. Mam z nimi w zakładzie codziennie praktycznie do czynienia. Oto ostatnie fotki: dwa modele ze wskazanej typologii po dwóch miesiącach użytkowych: Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Degnerix Posted April 24, 2015 Report Share Posted April 24, 2015 a z fluxami miałeś doczynienia ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kros Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 Osobiście unikam butów tzw. sportowych do normalnego chodzenia, wg mnie sprawdzają się do uprawiania sportu natomiast do codziennego użytkowania najlepsze są buty skórzane bo zapewniają najlepszy komfort dla stopy a na bardzo gorące dni to sandały. ------------- Grzesiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Degnerix Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 właśnie też to wszystko przemyślałem i jednak chyba zakupię sobię jakieś buty za kostke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts