MK Leathers Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Witam wszystkich użytkowników forum! Pracą w skórze zajmuję się od 2010 roku. Zacząłem od pochewek i etui na noże (jest to wciąż główny temat moich prac) ale coraz częściej zdarza mi się wykonywać inne przedmioty. Przedmioty wykonywane są w większości na zamówienie, w całości ręcznie w zaciszu domowego warsztaciku. Cały czas staram się eksperymentować z nowymi materiałami i technikami dlatego liczę, że obecność na forum pozwoli mi dalej rozwijać warsztat. Z mojej strony, postaram się prezentować co ciekawsze prace i dzielić wiedzą, która może być przydatna innym. Pozdrawiam i zapraszam Mat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Witamy serdecznie i z nieukrywaną ciekawością czekamy na pierwsze wpisy okraszone fotkami,. Na takie cudeńka, aż chce się patrzeć A jak przy okazji czegoś się nauczymy to już w ogóle będziemy wniebowzięci Ja to akurat dwie lewe ręce mam do prac manualnych, ale może któryś z kolegów z czasem popełni jakiś swój projekt w skórze? Wiem, że AXE316 chciałby, ale się wstydzi (oj oberwie mi się) pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Witamy naprawdę serdecznie . Jak widzisz MK nie jesteś tu sam A ja wcale się nie wstydzę - zwyczajnie zaczynam mieć dłuuugie wieczory i pomijając skrobanie po ekranie mam pełny zamiar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts