colliedundee Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Jak w temacie, potrzeba mi troche kołeczków drewnianych używanych dawniej do montażu obuwia. Potrzebuje do odnowienia pary oficerek Ma ktoś na zbyciu lub wie, gdzie kupić? Sprawdzałem w internetowym sklepie dlaszewca.pl........... mają te kołki ale wirtualnie :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRONCONI Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Sprawdzę w zakładzie. Dawno nic nie robiliśmy metodą szpilkową. Link to comment Share on other sites More sharing options...
difer Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Jak w temacie, potrzeba mi troche kołeczków drewnianych używanych dawniej do montażu obuwia. Jakie dawniej?!, robiłem nie dalej jak dwa tygodnie temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colliedundee Posted March 1, 2015 Author Report Share Posted March 1, 2015 O, Difer! Szacunek - ja ostatnio robilem latem ubieglego roku..... czyli dawno........... :-) @Dronconi - chętnie przygarnę Twoje kołeczki bo jak znam życie, to zaraz przybiegną chłopcy z grupy rekonstrukcyjnej aby poprawić im buty prze rozpoczęciem sezonu. Swoją drogą, może ktoś zamieściłby instrukcję obrazkową, pt. : "Jak strugać kołki - początek kariery szewca" :-) To tak dla potomności, żeby ............ dzieci pamiętały Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts