PureThrash Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 Witam dostałem od ciotki ostatnio buty marki timberland pisze w środku Made in Dominican Republic Nie znam się na tym i moje pytanie brzmi czy są to oryginalne buty. i jaki to jest model. Załączam zdjęcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 Obstawiam, że z fotek mało kto jest w stanie takie wnioski wyciągać. Tu wszystko na ten temat: http://www.wbutach.pl/topic/1280-jak-odróżnić-buty-oryginalne-od-podrobionych/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PureThrash Posted February 19, 2015 Author Report Share Posted February 19, 2015 Świetne forum gdzie nikt nie może chociaż okalkulować czy to oryginalne buty. made in dominikana to wyczytalem że raczej oczywiste że oryginalne 4 szwy nie odbite logo. Oryginalne sam sobie pomogłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 Najmocniej przepraszamy, że nie znalazł się na forum fachowiec od butów z Dominikany, albo za to, że być może jest, ale nie zechciał lub nie znalazł czasu, by pomóc. @PureThrash, myślę że nie wypada wymagać nie dając jednocześnie z siebie zbyt wiele. Postawa roszczeniowa nie jest dobrym początkiem na Forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts