janoskifan Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Witam,Jestem szczęśliwym posiadaczem butów Nike Janoski - widoczne na zdjęciu w załączniku. Buty zakupiłem około roku temu i mam z nimi problem. Mianowicie podczas chodzenia coś w nich bardzo głośno skrzypi - jest to strasznie irytujące i zarazem wzbudza niepotrzebne zainteresowanie wszystkich w promieniu kilkunastu metrów. Buty użytkowałem tylko i wyłącznie do przemieszczania się - nie chodziłem zimą, nie jeździłem na desce itp. Jest to moja 6 para butów z tego modelu - nigdy wcześniej nie miałem takiego problemu. Próbowałem już zamieniać wkładki - bezskutecznie - buty nadal skrzypią. Czy ktoś z Was spotkał się z takim problemem? Macie jakiś pomysł jak go rozwiązać w "domowym zaciszu"? Niestety nie mam możliwości oddania ich w ramach reklamacji, gdyż buty zakupiłem w USA - nie mam ani pudełka, ani dowodu zakupu.Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwinto Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 kiedyś buty musiały skrzypieć a tobie branzel się rozwarstwił, zanieś do szewca naprawi albo sam sklej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts