qaz Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 Witam. Dawno mnie nie było. Robiąc porządki trafiłem na buty Lesta (stan jak na załączonych zdjęciach). Chciałbym je poddać renowacji i tu mój problem: co zrobić z wnętrzem - jakimi środkami je potraktować. Z zewnątrz chce tradycyjnie zrobić: czyli najpierw mydło regenerujące Avel, po tym HP Oil, na szwy specyfik z wosku i terpentyny i na koniec Tucan mink oil. Natomiast środek to dla mnie czarna magia Poproszę o poradę Przy okazji pozdrawiam wszystkich z okazji Świąt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted December 25, 2014 Report Share Posted December 25, 2014 Wnętrze również doczyściłbym mydłem i może warto wymienić wkładki, albo chociaż wyciągnąć i zobaczyć co jest pod nimi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qaz Posted December 27, 2014 Author Report Share Posted December 27, 2014 Buty umyte mydłem, wkładki również - i pojawił się problem. Na prawym bucie podeszwa zaczęła się odklejać Poniżej fotki z tego miejsca. Czym można to potraktować i przykleić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted December 27, 2014 Report Share Posted December 27, 2014 Dobrym Szewcem Niech lepiej to zrobi raz, a porządnie. Zapłacisz parę PLN, ale przyczynisz się do ocalenia zagrożonego zawodu ... i dobry uczynek zaliczony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts