ketchup Posted December 20, 2014 Report Share Posted December 20, 2014 Witajcie, piszę z nietypowym problemem. Posiadam białe buty nike air max 90 i niestety zdarzył się wypadek. Musiałem wypychać swój samochód z błota i się całe ubrudziły, wyczyściłem pod prysznicem wnętrze mydłem do odplamiania i zewnętrznie też nie ma problemu ale teraz jak wyschły boję się że popękają w miejscach w których zginają się palce można coś zrobić żeby je zmiękczyć?? Dodam że chyba nie są z oryginalnej skóry. Dorzucam fote, już widać drobne pęknięcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted December 21, 2014 Report Share Posted December 21, 2014 Jak skóra naturalna, to dobry krem natłuszczający skórę uelastyczni - Saphir Pommadier. Wcześniej ewentualnie Saphir Renovateur Cream. Jak syntetyk, to niewiele da się zrobić poza odnowieniem koloru, np. Tarrago Shoe Cream lub Tarrago Super White Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts