kendi Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Właśnie wziąłem się za uporządkowanie ubrań i akcesoriów motocyklowych. Mam jedne rękawice skórzane, które w świetle dziennym wyglądają jakby były wyplowiale (trochę brazowe się wydają przy prawdziwym czarnym kolorze) Byly użytkowane naprawdę sporo. Tam gdzie słońce nie docieralo widać jeszcze czarny kolor. Macie jakieś ciekawe pomysły? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Próbowałbym juvacuir'em kryje o wiele lepiej niż farba toledo tylko z tymi białymi przeszyciami będziesz się musiał raczej pożegnać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kendi Posted December 12, 2014 Author Report Share Posted December 12, 2014 Po zrobieniu zdjęcia przyjrzałem się rękawiczka i pomyślałem o tym samym. Juvacuir stosuje na prawym bucie ale i tak się wybiera. Myślę że z tym kolorem będę musiał się pogodzić i teraz myślę czym najlepiej zakonserwowac. Odrazu w kolejnych 2 parach zrobię to samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Może warto spróbować najpierw farbą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 Też stawiałbym na Juvacuir. Powinien sobie poradzić. Kiedyś na testy odnowiłem nim skórzane rękawiczki na siłownię - trzymało cholerstwo tak, że skóra pękła szybciej, niż kolor się przetarł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts