Jump to content

renowacja nesesera

veer-singh
 Share

Recommended Posts

pacjent już jakiś czas przebywa w mojej klinice. gdy go przywieziono, stan był beznadziejny, ogólne bóle, uszkodzenia, rany otwarte... chwyciłem skapel, użyłem kilki zaklęć i tajemniczych mikstur i teraz jest nieco lepiej ;)

na razie fotki PRZED, bo zostawiłem aparat w pracy, dziś lub jutro dodam jak wyglądał pacjent po zabiegach i całej kuracji ;)

DSCF0635.JPG

DSCF0639.JPG

DSCF0640.JPG

DSCF0641.JPG

DSCF0642.JPG

DSCF0643.JPG

DSCF0644.JPG

DSCF0647.JPG

i jedno zdjęcie ze skończona podszewka gotową do wklejenia

DSCF0657.JPG

• Like 2

pacjent już jakiś czas przebywa w mojej klinice. gdy go przywieziono, stan był beznadziejny, ogólne bóle, uszkodzenia, rany otwarte... chwyciłem skapel, użyłem kilki zaklęć i tajemniczych mikstur i teraz jest nieco lepiej ;)

na razie fotki PRZED, bo zostawiłem aparat w pracy, dziś lub jutro dodam jak wyglądał pacjent po zabiegach i całej kuracji ;)

attachicon.gifDSCF0635.JPG

attachicon.gifDSCF0639.JPG

attachicon.gifDSCF0640.JPG

attachicon.gifDSCF0641.JPG

attachicon.gifDSCF0642.JPG

attachicon.gifDSCF0643.JPG

attachicon.gifDSCF0644.JPG

attachicon.gifDSCF0647.JPG

i jedno zdjęcie ze skończona podszewka gotową do wklejenia

attachicon.gifDSCF0657.JPG

No rewelacja. Super, że są ludzie którzy chcą robić takie rzeczy. To rzadkość dziś.

Pozdrawiam

• 2 months later...

Dla mnie rewelacja! Trafiają w moje ręce teczki, ale najcześciej są to wymiany zamków lub naprawy rączek. Takiego pacjenta pewnie wysłałbym do kostnicy, a teraz wiem, że nie ma przypadków beznadziejnych i nie należy się poddawać. Szczere gratulacje za dobrą robotę.