veer-singh Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 pacjent już jakiś czas przebywa w mojej klinice. gdy go przywieziono, stan był beznadziejny, ogólne bóle, uszkodzenia, rany otwarte... chwyciłem skapel, użyłem kilki zaklęć i tajemniczych mikstur i teraz jest nieco lepiej na razie fotki PRZED, bo zostawiłem aparat w pracy, dziś lub jutro dodam jak wyglądał pacjent po zabiegach i całej kuracji i jedno zdjęcie ze skończona podszewka gotową do wklejenia 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Nice job! Pokaż jeszcze jak skończysz. Właściciel zwariuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosa Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 pacjent już jakiś czas przebywa w mojej klinice. gdy go przywieziono, stan był beznadziejny, ogólne bóle, uszkodzenia, rany otwarte... chwyciłem skapel, użyłem kilki zaklęć i tajemniczych mikstur i teraz jest nieco lepiej na razie fotki PRZED, bo zostawiłem aparat w pracy, dziś lub jutro dodam jak wyglądał pacjent po zabiegach i całej kuracji DSCF0635.JPG DSCF0639.JPG DSCF0640.JPG DSCF0641.JPG DSCF0642.JPG DSCF0643.JPG DSCF0644.JPG DSCF0647.JPG i jedno zdjęcie ze skończona podszewka gotową do wklejenia DSCF0657.JPG No rewelacja. Super, że są ludzie którzy chcą robić takie rzeczy. To rzadkość dziś. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Jestem bardzo ciekawy co zrobiłeś z tym rozerwaniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post veer-singh Posted December 10, 2014 Author Popular Post Report Share Posted December 10, 2014 pacjent czuje się już dobrze, wczoraj został wypisany do domu całej procedury podjęli się światowej klasy specjaliści od beznadziejnych przypadków: - Saphir Reno'mat (wewnętrzne elementy ze skóry licowej) - Tarrago Conditioner (całe zewnętrzne obicie i rączka) - Saphir Renovating Cream No.10 COGNAC (renowacja koloru, nałożyłem 5 cieniutkich warstw) - Saphir Pommadier No.10 COGNAC (wykończenie koloru) wnętrze wykonane jest ze świńskiej skóry wykończeniowej. dziękuję za uwagę 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Jest Klimacik! GRATS! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skalpel Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Jestem pod wrażeniem! Graty! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Dobra robota, fajnie wyszło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modina Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Dla mnie rewelacja! Trafiają w moje ręce teczki, ale najcześciej są to wymiany zamków lub naprawy rączek. Takiego pacjenta pewnie wysłałbym do kostnicy, a teraz wiem, że nie ma przypadków beznadziejnych i nie należy się poddawać. Szczere gratulacje za dobrą robotę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts