tosa Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 (edited) G36 !!! No dobrze, wytłumaczę. Z autem tym mam OLBRZYMIĄ PRZYJEMNOŚĆ pracować już trzeci raz w tym roku i to tylko dlatego,iż właściciel absolutnie dopieszcza je. Auto przyjechało z Japonii ( na japońskich tablicach je pierwszy raz miałem ). Jest to bardzo rzadki model wyprodukowany w ponad stu egzemplarzach jednie!!! Ma opinię absolutnie nieawaryjnego modelu mercedesa i tak jest. Silnik ręcznie robiony,blachy kwasówka ręcznie malowane itp. Felgi AMG oczywiście. O cenie pisać nie będę bo waściciele wielu limuzyn mogli by się źle poczuć Auto nie jest nafaszerowane żadną elektroniką i charakteryzuje je wręcz sztywna prostota w środku. Jak ktoś chce niech spróbuje znaleźć w necie ... powodzenia :-( A siedzisko jak i cała reszta robione na scuff master Gliptone oczywiście i domknięte lakierami. Ale nie o to tu chodzi. Po zamieszczeniu zdjęć tego mercedesa w grupie zamkniętej przez kilka dni otrzymywałem prośby o opis samochodu oraz komentarze. Jak nigdy dotąd. Edited December 19, 2014 by tosa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts