kaczorro89 Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Witam. Czy ma ktoś namiary na sklep w Łodzi, który zajmowałby się sprzedażą produktów do pielęgnacji obuwia takich firm jak np. Tarrago, Saphir? Szukałem w Google ale niestety bez konkretnych wyników. Jeżeli ktoś zna taki sklep bardzo bym prosił o podanie adresu, ew. telefonu. Pozdrawiam PS. Nie wiem czy dobry dział wybrałem. Jak coś proszę o przeniesienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Z tego co wiem, to w Łodzi nie ma dobrze zatowarowanego punktu z Saphirami i Tarragami Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczorro89 Posted November 13, 2014 Author Report Share Posted November 13, 2014 Szkoda... Chociaż widzę jeden plus, pomysł na biznes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRONCONI Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 Z tego co wiem, to w Łodzi nie ma dobrze zatowarowanego punktu z Saphirami i Tarragami Może nie ma produktów zapewne jednak są usługi z ich wykorzystaniem. Hehe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoZaNoSTRa Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 W zakładzie przy ulicy Zielonej bodaj po numerem 25, widziałem dzisiaj specyfiki Saphir i Tarrago. Nie wiem jaki wybór i ceny. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts