tosa Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 Materiał to dwoina foliowana popękana, zniszczona, zdarta częściowo. Nie należy robić renowacji czegoś takiego. Jednak klientka się uparła. Proszę bardzo. Całość prac przeprowadzona na środkach Saphir, płynna skóa Tarrago, lakier Tarrago, konserwacją Saphir. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Niewątpliwie wartość sentymentalna Good Job! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Ładnie zrobione prawda ale wielka szkoda że zniknęły żółte nici to przecież znak rozpoznawczy firmy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosa Posted November 6, 2014 Author Report Share Posted November 6, 2014 Ładnie zrobione prawda ale wielka szkoda że zniknęły żółte nici to przecież znak rozpoznawczy firmy Nici były do samego końca żółte. Po skończeniu pracy dodatkowo zostały przefarbowane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arekaris Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Ładnie zrobione prawda ale wielka szkoda że zniknęły żółte nici to przecież znak rozpoznawczy firmy W tym przypadku bez znaczenia..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest NadiaNadia Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 Niesamowicie to wygląda! Z butów w stanie beznadziejnym zrobić coś takiego... Moje martensy mającztery lata i zastanawiam się czy chodzić w nich dalej, bo jest mi trochę głupio już. Mam pytanie co do renowacji podeszwy- da radę zrobić coś ze zdjechaną piętą? przecież jest ona wykonana z gumy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosa Posted December 5, 2014 Author Report Share Posted December 5, 2014 Niesamowicie to wygląda! Z butów w stanie beznadziejnym zrobić coś takiego... Moje martensy mającztery lata i zastanawiam się czy chodzić w nich dalej, bo jest mi trochę głupio już. Mam pytanie co do renowacji podeszwy- da radę zrobić coś ze zdjechaną piętą? przecież jest ona wykonana z gumy To pytanie niestety do szewca. Nie do mnie. Ale wiem,iż można a dla niektórych to prosty zabieg jak dla mnie moja praca. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
difer Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 A tu rekonstrukcja, faza wstępnas. Zszywane ręcznie. cdn. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Oż difer! Prawdziwa sekcja zwłok Wskrzeszenie może być spektakularne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosa Posted December 6, 2014 Author Report Share Posted December 6, 2014 A tu rekonstrukcja, faza wstępnas. DSCF0336.JPG DSCF0343.JPG DSCF0352.JPG Zszywane ręcznie. PC056724.JPG PC056725.JPG cdn. No rewelacja !! Najlepsze, ze ja dostaję skóry w takim stanie i robię renowację bez wymiany skóry. Dziury , pęknięcia, pleśń może być. Choć w butach dziury nadają się tylko do wymiany skóry. Chyba, że piesek pogryzł :-) To się pobawić można. Niesamowita cierpliwość, chęć i wiedza. Gratuluję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorzps Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 A tu rekonstrukcja, faza wstępnas. DSCF0336.JPG DSCF0343.JPG DSCF0352.JPG Zszywane ręcznie. PC056724.JPG PC056725.JPG cdn. Zapowiada się rewelacyjnie. Czy nastąpił już ciąg dalszy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts