ewalyczko Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Witam serdecznie, Ostatnio zakupiłam sobie nowe buty i chciałabym zapytać jak powinnam je przygotować na jesień. Biorąc pod uwagę fakt, ze chcę by buty mi służyły długo, a do tej pory moja pielegnacja obuwia nie była na zbyt wysokim poziomie, niezbedna jest mi rada specjalistów. Buty na przedzie mają elastyczną gumę i uszyte są z połaczenia dwóch skór. Obcas także pokryty jest skórą. Z góry dziękuję za rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Proponuję jeden z dość uniwersalnych zestawów, które posłużą do pielęgnacji wielu par butów: Zestaw Saphir Zestaw TARRAGO Cała obuwnicza szafka się ucieszy i będzie spokój na długi, długi czas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewalyczko Posted October 18, 2014 Author Report Share Posted October 18, 2014 serdecznie dziękuję za odpowiedż Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts