Ekstravaganza Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 WitamSzukałem dziś w internecie ratunku dla moich timberlandów i polecono mi to miejsce ale do rzeczy kupiłem pare dni temu pierwszy raz w życiu używane buty na allegro TIMBERLAND EK 2.0 CupSole Chukka stan ''bardzo dobry '' super zdjęcia itd.Buty przyszły no i stan badzo dobry to to nie jest ;p jednak nie wiem dlaczego mimo tragicznie zniszczonego materiału buty naprawdę mi się podobają.Da sie je jakoś uratować?Może oddać w ręce jakiegoś fachowca w Krakowie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 Cześć Szczoteczka, dobry cleaner, renovator i powinno być zdecydowanie lepiej. W tym wątku wszystko na ten temat: http://www.wbutach.pl/topic/1343-%C5%BC%C3%B3%C5%82te-miodowe-piaskowe-nubukowe-trapery-jak-o-nie-dba%C4%87/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekstravaganza Posted October 12, 2014 Author Report Share Posted October 12, 2014 (edited) Dzięki że tak szybko odpisałeś.Z racji tego że nie mam żadnych z tych specyfików ani wiedzy i myśle że mógłbym coś z[beeep]ać to zastanawiam się czy oddanie szewcowi butów by się tym zajął ma sens.Jak myślisz? Edited October 12, 2014 by Ekstravaganza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 Ma to sens, ale musisz pytać konkretnego Szewca, czy i za ile podejmie się takiej renowacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekstravaganza Posted October 12, 2014 Author Report Share Posted October 12, 2014 Tak zrobię,dzięki za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts