KillMySelf Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Chcę kupić sobie pierwsze porządne buty. Nastawiłam się już na Solovair'y ale nie wiem które wziąść. Te : http://glany.pl/solovair-sol10-oiled-black-ys.html Czy te : http://glany.pl/solovair-...-capped-ys.html Dok.: Chodzi mi nie tylko o wygląd tylko o całokrztał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest matze Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Nie bralbym tych solovair'ów. Brak im dwustrefowego sznurowania (dzisiaj to standard) i ogldajac filmik na zalinkowanej stronie nie podoba mi sie laczenie podeszwy z cholewa no i ta slonina to tez nie mój gust ale to tylko tak na marginesie, bo gusta bywaja rózne Do czego maja byc te glany? Ot tak na ulice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillMySelf Posted August 23, 2014 Author Report Share Posted August 23, 2014 (edited) Do chodzenia... nie chcę znowu w jakiś kozakach i innych dziadostwach. Buty na ulicę do sklepu itd. Edited August 23, 2014 by KillMySelf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillMySelf Posted August 23, 2014 Author Report Share Posted August 23, 2014 (edited) Myślałam o Martensach ale od ostatnich lat pogorszyła się ich jakość Edited August 23, 2014 by KillMySelf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest matze Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 (edited) Jak na ulice to moga byc. Na pewno beda dobrze sluzyc. Dwustrefowe sznurowanie jest fajne ale to zaden przymus. Ruscy do dzis tego nie maja w swoich glanach wojskowych i wojo z tego powodu nie narzeka Myslalem, ze szukasz czegos w teren, na ciezkie warunki, wilgoc, bloto, kaminie itd... Wtedy bym Ci co innego polecil ale juz niestety za znacznie wyzsza cene. Jeszcze jedna drobnostka... Metalowe wkladki w czubkach maja moze swój urok ale na mrozie to paluszki u stóp okrutnie lubia od tego marznac. Edited August 23, 2014 by matze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillMySelf Posted August 23, 2014 Author Report Share Posted August 23, 2014 Tak wiem Mam tylko dylemat i proszę o opinię własną : które są ładniejsze ? ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest matze Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Sam zdecyduj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillMySelf Posted August 23, 2014 Author Report Share Posted August 23, 2014 *sama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest matze Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 (edited) *sama Sorki, nie bylo indykatora plci a Twój pierwszy post przeczytalem takjakby za szybko i nie zwrócilem uwagi na "Nastawialam sie..." Edited August 23, 2014 by matze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 Kup te, które do ciebie przemawiają bardziej. To właściwie rzecz gustu, lepszego wpadania w ucho nazwy i wiedzy z obiegowych opinii. Nie będziesz wiedziała do czasu, kiedy nie spróbujesz. Na ten przykład moja żona nosi Marty "na słoninie" i jej odpowiadają. Ja nie mam aż takiego "skręcenia" na ich punkcie. Poza tym "słonina" raz (nie w Martach co prawda) mnie zawiodła i zwyczajnie pękła. Może dlatego, że do małych (w sensie wagi) nie należę. Dla mnie musi po prostu wyglądać. Lubie takie, których podeszwa wystaje min. 1 cm poza obrys buta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts