Guest asia426 Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Witam serdecznie czy może mi ktoś odradzić w jaki sposób mogę odnowić skórzaną torebkę szczególnie brzegi ponieważ wyglądają tragicznie Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Ja jechałbym tak: Czyszczenie, odtłuszczenie - Mydło Avel Regeneracja koloru - Juvacuir Saphir Odżywienie skóry i wykończenie - Canadian Saphir Brzegi pojechałbym Juvacuirem, albo konkretniej Renovating Cream Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest asia426 Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Dziękuję bardzo serdecznie ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRONCONI Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Witam serdecznie czy może mi ktoś odradzić w jaki sposób mogę odnowić skórzaną torebkę szczególnie brzegi ponieważ wyglądają tragicznie Pozdrawiam Ja polecam również: Profesjonalna farba do malowania krawędzi (brzegów skóry). Szybkoschnąca i głęboko penetrująca zapewnia doskonałe pokrycie i trwałą powłokę. Aplikacja różnymi sposobami: - tampony, runo owcze, pędzle, gąbka. W razie mocnego chłonięcia skóry nanieść kilka warstw. Serdecznie polecam – sprawdzone na wytworzonych wyrobach (paskach, torbach, portfelach, etui, pochwach na noże). Mała próbka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts