damiance Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 Koledzy, ostatnio pracowałem sporo nad uruchomieniem projektu, który od lat chodził za mną. oto on, dzisiaj uruchomiony "produkcyjnie", mam nadzieję, że szybko się dotrze: www.exoxe.pl Zapraszam, proszę o pytania, uwagi. Na dobry start, dla zainteresowanych zawsze się jakaś % zniżka znajdzie Dzięki! Damian 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 Super projekt! Super pomysł i mam nadzieję, że kramik będzie się rozwijał! Już mam kilka typów Gratulacje i powodzenia Damian! Bardzo się cieszę, że wystartowałeś! Trzymam kciuki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted July 28, 2014 Author Report Share Posted July 28, 2014 dzięki Adminie za pochwały podjąłem decyzję na zasadzie teraz albo nigdy ! Jest nisza na rynku który powoli powstaje, ludzie szukają portfeli z egzotycznych skór w rozsądnej cenie i dobrze wykonanych. To czym ma się wyróżniać EXOXE: 1. krótkie serie a nawet pojedyńcze egzemplarze 2. szeroki wybór skór, nie tylko egzotycznych - na razie są głównie skóry rekinie, cielęce oraz kozie, ale to się szybko zmieni 3. każdy portfel ma wewnętrzne przegrody na bilon i banknoty wykończone skórą - tak jak w portfelach włoskich i francuskich marek z najwyższej półki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 No ja już nie mogę się doczekać, aż te Sharki na własne oczy zobaczę :good: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted August 12, 2014 Author Report Share Posted August 12, 2014 (edited) już niedługo tymczasem zapraszam na naszą stronę FB Edited August 12, 2014 by damiance Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts