Presidente27 Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 (edited) Witam, Chciałem prosić o poradę dotyczącą obuwia, którego zdjęcia wrzucam jako załącznik. Przez dłuższy czas je zaniedbywałem i czasami wystawiałem na bardzo niekorzystne warunki pogodowe, więc ich stan jest dosyć nieciekawy. Zapewne nie da się ich przywrócić do idealnego stanu, ale chciałbym spróbować choć trochę je odświeżyć i oczyścić. Nie mam zbyt dużej wiedzy na temat skór, więc proszę o pomoc co da się z nimi zrobić, najlepiej przy okazji nie wydając więcej pieniędzy niż są one warte? Pozdrawiam Edited July 19, 2014 by Presidente27 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Czyszczenie całości - pianka Shampoo Tarrago Rekoloryzacja zamszu - Suede Color Tarrago W stałym użyciu szczoteczka do zamszu Profilaktycznie tego typu materiały warto zabezpieczać Tarrago Nano Protectorem - wtedy wilgoć, ani brud specjalnie się ich trzymać nie będzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts