rafizul Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 [ Z góry chciałbym przeprosić jeżeli temat jest napisany w złym dziale i prosiłbym o przeniesienie do dobrego działu.. z góry dziękuję ]WitamOtóż mam problem polegającym na tym że zakupiłem w internecie buty Nike Air Max o kolorze czerwonym. Na obrazku wyraźnie widać ze buty są w tym kolorze, lecz w rzeczywistości są o wiele wiele jaśniejsze, niemalże różowe. Dodam że buty są męskie w rozmiarze 46 z wkładką 30 cm. Zwracam się z prośbą o pomoc w znalezieniu / pokazaniu jakiegoś sposobu aby ten kolor przyciemnić, zmienić bądź też zamalować na czarny. Z góry dziękuję . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 Jeżeli masz na myśli midsola i gumowe elementy, to generalnie ciężka sprawa. Na dziś najlepiej sprawdzają się w takich przypadkach farby Angelus, dostępne w USA, ale i tak zasłyszałem opinie, że z trwałością bywa różnie. Były czynione próby z Quick Colorem Tarrago, ale i tu ciężko gwarantować sukces. Jest spore ryzyko. Proponuję polubić kolor lub zwrócić/wymienić buty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafizul Posted July 11, 2014 Author Report Share Posted July 11, 2014 A nie dało by się spróbować z markerem albo jakąś zwykłą farbą ? xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Próbować zawsze można Ja w starych maxach pomalowałem białego midsola ww farbą na czarno i dla mnie jest OK. Jednak do zawsze trochę eksperyment. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts