veer-singh Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 dawno nic nie dodawałem, praca, praca, praca... ale w najbliższym czasie się poprawię, bo jest troszkę zaczętych robótek a póki co taki oto zestaw dla jednego z naszych forumowiczów, pewnie się wypowie tutaj, jak dostanie paczuszkę portfel etui na klucz/kartę do samochodu i wizytownik dwustronny na 4 karty. okładka portfela ze skóry blankowej 2,5mm, wszystko inne 1-1,2mm malowanie Gel Antique motyw na portfelu zatwierdzony przez klienta 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corn Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Super malowanie. Czyżby Eco-Flo Professional Waterstain Gold? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Git Klawucha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted July 10, 2014 Author Report Share Posted July 10, 2014 (edited) Czyżby Eco-Flo Professional Waterstain Gold? Eco Flo Gel Antique a jest złota Waterstain?? nawet nie wiedziałem... Edited July 10, 2014 by veer-singh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corn Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 http://www.tandyleather.eu/en-eur/search/searchresults/2800-50.aspx Jest i złota i srebrna. Nawet mam złotą, ale jej jeszcze nie użyłem i się tylko kurzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
indor Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 A ja bym jednak był za tym, zeby nie kopiować siebie zbytnio nawzajem za bardzo. Bądzmy bardziej kreatywni, i szanujmy nawzajem swoje rzemieślnicze charakterystyczne cechy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted July 12, 2014 Author Report Share Posted July 12, 2014 A ja bym jednak był za tym, zeby nie kopiować siebie zbytnio nawzajem za bardzo. Bądzmy bardziej kreatywni, i szanujmy nawzajem swoje rzemieślnicze charakterystyczne cechy. nie gniewaj się kolego, ja tu nie chciałem plagiatów uprawiać żadnych klient pokazał mi zdjęcia i zapytał czy mógłbym coś podobnego zrobić, szczerze to nie u Ciebie pierwszego tego typu rozwiązania w portfelu widziałem z zapinaniem i kółkiem do kluczy, więc się zgodziłem... zauważ że cały środek, kieszonki i przegródki całkiem inaczej wyglądają... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
indor Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 ten kształt, ten sposób mocowania kółka z zapięciem, jak znajdziesz w googlach to na 99% bedzie to moja praca(jest jezcze jeden gociu co tak zrobił i grzecznie przeprosił). Widziałeś inne "bajkerłolety", zupełnie inne. środek, tak, wiem, jest inny. doistałem kiedys pytanie czy zrobie "taki" tylko troche inny produkt, ze zdjeciem pobranym od mejkera, którego znam i szanuje. Powiedzialem, że albo zrobie po swojemu, albo podbijaj do autora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leather Roots Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 ten kształt, ten sposób mocowania kółka z zapięciem, jak znajdziesz w googlach to na 99% bedzie to moja praca(jest jezcze jeden gociu co tak zrobił i grzecznie przeprosił). Widziałeś inne "bajkerłolety", zupełnie inne. środek, tak, wiem, jest inny. doistałem kiedys pytanie czy zrobie "taki" tylko troche inny produkt, ze zdjeciem pobranym od mejkera, którego znam i szanuje. Powiedzialem, że albo zrobie po swojemu, albo podbijaj do autora. co zrobisz? z jednej strony można się cieszyć, że już Cię kopiują, ale z drugiej niezbyt. też bym odesłał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts