Jump to content

zestaw dla prawdziwego twardziela :)

veer-singh
 Share

Recommended Posts

dawno nic nie dodawałem, praca, praca, praca... ale w najbliższym czasie się poprawię, bo jest troszkę zaczętych robótek ;)
a póki co taki oto zestaw dla jednego z naszych forumowiczów, pewnie się wypowie tutaj, jak dostanie paczuszkę ;)

portfel

etui na klucz/kartę do samochodu

i wizytownik dwustronny na 4 karty.

okładka portfela ze skóry blankowej 2,5mm, wszystko inne 1-1,2mm

malowanie Gel Antique

motyw na portfelu zatwierdzony przez klienta ;)

1.JPG  2.JPG

3.JPG  4.JPG

5.JPG

• Like 1

A ja bym jednak był za tym, zeby nie kopiować siebie zbytnio nawzajem za bardzo. Bądzmy bardziej kreatywni, i szanujmy nawzajem swoje rzemieślnicze charakterystyczne cechy.

nie gniewaj się kolego, ja tu nie chciałem plagiatów uprawiać żadnych :(

klient pokazał mi zdjęcia i zapytał czy mógłbym coś podobnego zrobić, szczerze to nie u Ciebie pierwszego tego typu rozwiązania w portfelu widziałem z zapinaniem i kółkiem do kluczy, więc się zgodziłem... zauważ że cały środek, kieszonki i przegródki całkiem inaczej wyglądają...

ten kształt, ten sposób mocowania kółka z zapięciem, jak znajdziesz w googlach to na 99% bedzie to moja praca(jest jezcze jeden gociu co tak zrobił i grzecznie przeprosił). Widziałeś inne "bajkerłolety", zupełnie inne.

środek, tak, wiem, jest inny.

doistałem kiedys pytanie czy zrobie "taki" tylko troche inny produkt, ze zdjeciem pobranym od mejkera, którego znam i szanuje. Powiedzialem, że albo zrobie po swojemu, albo podbijaj do autora.

• 2 weeks later...

ten kształt, ten sposób mocowania kółka z zapięciem, jak znajdziesz w googlach to na 99% bedzie to moja praca(jest jezcze jeden gociu co tak zrobił i grzecznie przeprosił). Widziałeś inne "bajkerłolety", zupełnie inne.

środek, tak, wiem, jest inny.

doistałem kiedys pytanie czy zrobie "taki" tylko troche inny produkt, ze zdjeciem pobranym od mejkera, którego znam i szanuje. Powiedzialem, że albo zrobie po swojemu, albo podbijaj do autora.

co zrobisz? z jednej strony można się cieszyć, że już Cię kopiują, ale z drugiej niezbyt. też bym odesłał.